Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Sungit (shungit) piramis Élet Virága motívummal

Sungit (shungit) piramis Élet Virága motívummal
Sungit (shungit) piramis Élet Virága motívummal

A sungit (shungit) egy nagyon erős, ősi gyógyító kő, amely méregteleníti a testet, azáltal, hogy magához vonzza és semlegesíti a negatív, vagy az egészségre káros energiákat. Kiváló az elektroszmog hatásainak semlegesítésére, de hozzájárulhat az általános gyógyuláshoz is, enyhíti a stresszt és szorongást, enyhíti az álmatlanságot és emeli az energiaszintet. Nem kell magunkon viselni, elég, ha a közelünkben tartjuk, piramis formában pedig még inkább fókuszálja az energiáit, így a hatása nagyobb távon érvényesül, a belegravírozott Élet Virága motívum pedig az egységet és harmóniát is erősíti, teret nyitva az öröm, a béke és az egyensúly felé.
Egy ilyen shungit piramis 5 cm-es oldalú, teheted a számítógéped mellé, a tv elé, vagy az éjjeliszekrényedre, néhány napon belül biztosan fogod érezni a hatást: nem lesz annyira fárasztó a munka, vagy jobban ki tudod pihenni magad filmnézés vagy alvás közben.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

7 990 Ft
Részletek
Az oldalak hossza: 5 cm.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
SH1010