Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Szelenit mécsestartó
Szelenit mécsestartó
5 990 Ft

Szelenit mécsestartó

Helyezz egy illatmécsest ebbe az egyszerűségében gyönyörű szelenit mécsestartóba, és hagyd, hogy a szelenit és a tűz együttes ereje megtisztítsa a körülötted lévő teret a negatív energiáktól! A szelenit nyugalmat sugárzó rezgéseit a mécses fényének nyugtató hangulata még inkább felerősíti, a mécsestartó fehér áttetsző falán játszó gyertyafény barátságos, meleg légkört teremt a szobában.

A szelenitnek mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak a kristálygyógyászatban, hiszen selymes fénye és puha szerkezete ellenére nagyon erős ásvány. Nevét a görögök Hold-istennőjéről kapta, mert úgy gondolták, hogy a szelenit-tömbök a Hold földre hullott darabkái. Magas rezgésű kő, kiváló fájdalomcsillapítónak tartják (pl. fejfájás esetén lehet hatásos), semlegesíti a negatív energiákat, tisztítja a szervezetet és a környezetet is. A nappaliba vagy a hálószobába helyezve tisztítja a tér energiáját, jó közérzetet, nyugodt pihenést és alvást biztosít , és közreműködhet a családi béke helyreállításában-erősítésében is.

Soha ne hagyd az égő mécsest felügyelet nélkül!

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

5 990 Ft
Részletek

A mécsestartó mérete: 5,5 cm magas, az átmérője: 8 cm.

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
szel1118