Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Szerencsehozó rózsakvarc ásványfa
Szerencsehozó rózsakvarc ásványfa
1 490 Ft

Szerencsehozó rózsakvarc ásványfa

Rózsakvarc splitterekkel készült szerencsehozó fa. 

A rózsakvarc a szeretet köve, és szeretetből sohasem elég :). A szeretet mindent jobbá tesz. Még azt is, ami egyébként is jó. A rózsakvarc még inkább erősíti ezeket az érzéseket, érzelmeket, és segít jobbá tenni a rosszat, vagy a kevésbé jót.

A rózsakvarc mosolyt csalt az arcodra, és melegséget hoz a szívedbe, lelkedbe, és ez nem véletlen, hiszen ez a halvány rózsaszín, opálos kristály a feltétel nélküli szerelem és szeretet köve. Szeretet áraszt, nyugalmat és békességet hoz a szívünkbe, pozitívan hat az érzelmeinkre, megnyitja szívünket mindenfajta szeretet befogadására - legyen ez az én szeretete, a család szeretete, a baráti szeretet és persze a romantikus szerelem.

Tartsd a nappaliban vagy a hálószobában, hogy a szeretet energiája megerősítse a családdal vagy a pároddal való kapcsolatot.

 

Ásvány: rózsakvarc splitter

A fa magassága: kb. 8 cm 

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 490 Ft
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
ASVfaRk01