Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Szuper hetes medál, 10 mm-es (lánccal is kérheted)
Szuper hetes medál, 10 mm-es (lánccal is kérheted)
1 190 Ft

Szuper hetes medál, 10 mm-es (lánccal is kérheted)

A szuper hetes, ez a rendkívüli ásvány, kaput nyithat egy másik világra: a vele elérhető spirituális felemelkedés mind a belső énünkre, mind a minket körülvevő világra pozitív hatással lehet. A legerősebb rezgésű ásványok közé tartozik, önmagából nyert energiáját elemi erővel adja át viselőjének. Azt tartják róla, hogy a Szíriuszhoz kapcsolódik, "kozmikus fordítóként" közvetíti Szíriusz lakóinak minden tudását.

A szuper hetes hatása a szervezetre:

Elsősorban stresszel kapcsolatos, migrénes, gyulladásos vagy légzési problémák esetén ajánlják a viselését. Méregteleníti a testet és megtámadja a betegség forrását. Jótékony hatással van az idegrendszerre és az immunrendszerre. Nemcsak a fájdalomra és a betegségre hat, hanem segít feltárni azok valódi okát.

 

Ásvány: szuper hetes - 10 mm

Nyaklánc (ha kérsz hozzá): a hossza kb. 45 cm, nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet, vagy nemesacél

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 190 Ft
Részletek

Az ár csak a medált tartalmazza, de kérhetsz hozzá láncot is. Lánc nélkül a medált szerelőkarikával készítem, mellyel ráfűzheted a kedvenc nyakláncodra.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20240117