Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

TAVASZVÁRÓ kagylógyöngy karkötő

TAVASZVÁRÓ kagylógyöngy karkötő
TAVASZVÁRÓ kagylógyöngy karkötő
A kagylógyöngy bár nem ásvány, de természetes anyag: a kagylók héjából készült, speciáliás eljárással kapja gyönyörű és tartós színét. A hatása egyébként olyan, mint "eredeti funkciója" volt: védi viselőjét a negatív hatások ellen, segít legyőzni a stresszt és a minket ért agresszivitást. Kisimítja az érzelmeinket, a pozitív érzelmeket jobban élvezzük, míg a negatívakat kioldja.

Felhasznált ásvány: kagylógyöngy splitter

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 990 Ft
Részletek

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba add meg a ráhagyás nélkül, pontosan mért csuklóméretet. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20220303