Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

TÉLI VARÁZSLAT hegyikristály ásványkarkötő
TÉLI VARÁZSLAT hegyikristály ásványkarkötő
3 990 Ft

TÉLI VARÁZSLAT hegyikristály ásványkarkötő

Télen a természet elcsendesül, de a Mágikus Erdőben az élet akkor sem áll meg :). A hólepte erdő csendjében apró, csillogó lámpások pislákolnak, amiket a manók készítenek, hogy fényt vigyenek az esti sötétségbe. A tündérek a hópihékkel játszanak, hógolyókká formázzák őket, melyek a tündérek suttogta varázsigéktől hegyikristály gyöngyökké változnak, és a tisztaság, a tisztánlátás varázsát hordozzák magukban. A belőlük fűzött karkötő összeköti a viselőjét a tündérek varázslatával, és segít abban, hogy felfedezzük magunkban és környezetünkben a természetes szépséget és a csodát.


Felhasznált ásványok:

- roppantott hegyikristály: 8 mm

- víztiszta hegyikristály: 8 mm


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a szorosan, ráhagyás nélkül mért csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
2023111202