Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

TENGERPARTI EMLÉK regalit jáspis és roppantott hegyikristály karkötő
TENGERPARTI EMLÉK regalit jáspis és roppantott hegyikristály karkötő
3 990 Ft

TENGERPARTI EMLÉK regalit jáspis és roppantott hegyikristály karkötő

TENGERPARTI EMLÉK regalit jáspis és roppantott hegyikristály karkötő
TENGERPARTI EMLÉK regalit jáspis és roppantott hegyikristály karkötő
Hunyd le a szemed, és gondold azt, hogy álmaid tengerpartján állsz. A szél játszadozik a hajaddal, a homok finoman a bőrödre tapad, a tenger halkan suttog a füledbe, azonnal magával ragad a tengerpart varázsa.
A tenger olyan, mint egy végtelen tükör, és azt sugallja, hogy minden lehetséges és megvalósítható. Az álom és a vágyak úgy ringatóznak a hullámokban, mintha a végtelenségig terjedő horizont lenne a céljuk. A szíved könnyebb lesz, a lelked szabadabbnak érzi magát. 
Az idő elmosódik, és mintha a múlt és a jövő egyesülne ezen a varázslatos helyen. Emlékek tűnnek fel, mint a kagylók és a tengeri csigák házai a homokban, ezekből erőt merítesz, és az előretekintés reménységgel tölti el a szívedet. Minden érzéked éber, és az egész lényed átjárja a nyugalom és a béke.
Ez a karkötő egy kicsike darabot hoz el neked ebből a tengerparti paradicsomból, felidézve minden kellemes emlékét. A kék regalitjáspis színe a tenger vízét tükrözi vissza, a roppantott hegyikristály a hullámok pajkos játékát idézi, a csigaház pedig egy apró ajándék a tengertől, hogy mindig érezd magadon a nyári napok és remény melegét.
Minden alkalommal, amikor viseled, az emlékek felidéződnek, a pillanatok újraélednek, és a remény újra energiával tölt fel,, bárhol is leszel.
Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Felhasznált ásványok: kék regalitjáspis, roppantott hegyikristály: 8 mm


Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. 

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
unas230813_R