Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

TÜNDÉREK BÖLCSESSÉGE fa achát karkötő
TÜNDÉREK BÖLCSESSÉGE fa achát karkötő
3 990 Ft

TÜNDÉREK BÖLCSESSÉGE fa achát karkötő

Igazi talizmán a faachát, ez a csodaszép ásvány, amellyel a legendák szerint az erdei szellemek és a kerti tündérek bölcsességét hívhatjuk segítségül.

A fa achát mélyen kapcsolódik a természet, a Föld erejéhez, magában hordozza minden élőlény rezgését, és a természet gyógyító erejét. Megbocsátásra és megértésre tanít, arra ösztönöz, hogy elfogadd a változást, és ez a fajta új hozzáállás új magasságokba emel.

A fa achát megtisztítja a testet és a lelket, ahogyan a fák levelei is megtisztítják a levegőt, mely éltet minket. Az ősi erdő békéjét megidézve visszaállítja belső nyugalmunkat, helyrebillenti az érzelmi egyensúlyt, felszabadítja a szorongás, a düh, a félelem és a szorongás érzéseit.

 

Ásvány: 8 mm-es fa achát 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
ach0322