Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÚJ LEHETŐSÉGEK gránát, rózsakvarc, akvamarin ásványkarkötő Ikreknek
ÚJ LEHETŐSÉGEK gránát, rózsakvarc, akvamarin ásványkarkötő Ikreknek
4 990 Ft

ÚJ LEHETŐSÉGEK gránát, rózsakvarc, akvamarin ásványkarkötő Ikreknek

Beyonce száma, a "Me, Myself and I" jellemző erre az idén márciustól kezdődő időszakra: az lesz jó, amit Te csinálsz, amit egyedül csinálsz, amit magad teszel meg magadért. Ideje a kezedbe venned a sorsod: ha kérdezel, magadtól kérdezd, ha kételkedsz, csak magadra hallgass, most Te leszel önmagad legjobb tanácsadója.
És hogy miért lesz ez az elkövetkezendő időszak? Március 06-án az Uránusz a 12. házba lép, ami a magány háza, azokban a munkákban leszel a legsikeresebb, amit egyedül csinálsz, és mivel ez a következő 7 évet (!) meghatározza, akár új szakma, új nyelv, új magánéleti fordulat és szóba jöhet.
Készülj, mert jó kis időszak lesz, de senki nem vezet majd, csak az a kis legbelső hang, aminek a felerősítéséhez használd a gránátot (ami a legfőbb köved), a rózsakvarcot (új lehetőségek) és az akvamarint (új lehetőségek tűpontos felismerése).

Felhasznált ásványok: 

- gránát (sötétbordó): 8 mm

- rózsakvarc (rózsaszín): 8 mm

- akvamarin (világoskék): 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

4 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
ikrek001