Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÚJ LEHETŐSÉGEK szodalit, tejkvarc és jáde karkötő Nyilasoknak
ÚJ LEHETŐSÉGEK szodalit, tejkvarc és jáde karkötő Nyilasoknak
3 990 Ft

ÚJ LEHETŐSÉGEK szodalit, tejkvarc és jáde karkötő Nyilasoknak

Tudom, nehéz időszakon vagy túl. De végre! Beszív, kifúj és kész, elengedheted: vége a nehéz időszaknak. Amiért annyit dolgoztál, aggódtál, hajtottad, most már sínen van!  Pont ezért immár elmerülhetsz a csip-csup dolgokban: gardróbrendezés, kertészkedés, kocsi rendbetétele, kisebb átrendezések. Vágyod az újat, vágyod a rendet és egy kicsit megpihennél a szeretteid körében, úgyhogy a jáde (segít kicsit összekapni magad), a tejkvarc (a kreativitásért felel) és a szodalit (alap ásványod) lesznek most hasznodra. Fújd ki magad!

Felhasznált ásványok: szodalit (kék), tejkvarc (fehér), kétféle jáde (világos rózsaszín és sötét cirkás rózsaszín): 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
nyilas001
Kiegészítő termékek