Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Újévi szerencsehozó hegyikristály karkötő hematit lóherékkel, meglepetés szerencsehozó ajándékkal!
Újévi szerencsehozó hegyikristály karkötő hematit lóherékkel, meglepetés szerencsehozó ajándékkal!
3 990 Ft

Újévi szerencsehozó hegyikristály karkötő hematit lóherékkel, meglepetés szerencsehozó ajándékkal!

A négylevelű lóherét, mint a szerencse legfontosabb szimbólumát, biztosan nem kell bemutatni, de talán nem tudod, hogy miért is pont ezt a növényt tartják a szerencse megtestesítőjének, ezért összegyűjtöttem róla néhány tudnivalót:
1. Egyes legendák szerint a négy levél jelentése: remény, hit, szeretet és szerencse, így a négylevelű lóherével együtt mindezek végigkísérik életünket.

2. Más körökben a négy levél a hírnevet, a gazdagságot, a szeretet és az egészséget jelképezi, és vonzza be az életbe.

3. A Biblia szerint Éva egy négylevelű lóherét vitt magával, amikor száműzve lett az Édenkertből, így akinek a birtokában egy négylevelű lóhere van, a mennyország egy kis darabkáját birtokolja.

4. Az ír mondák elmondása alapján a druida papok a négylevelű lóherével mindenféle betegség gyógyítására képesek voltak.

5. A középkorban úgy gondolták róla, hogy aki kezében egy négylevelű lóherével sétál, képes meglátni a tündéreket, ami dupla szerencse volt, mert nem mindegyik cuki és jóságos tündér volt, hanem voltak igazán trükkösen veszélyes kis lényecskék is köztük, így nem ártott résen lenni velük kapcsolatban,

és még számtalan forrás szól arról, hogy a négylevelű lóhere akár sorsfordító szerencsét is hozhat a tulajdonosának :).

Az esélye annak, hogy négylevelű lóherét találj, 1:10000-hez, de hát mindenki a maga szerencséjének kovácsa :), ezért érdemes besegíteni kicsit a sorsnak, hogy a szerencse melléd álljon, például ezzel a hematit lóherékkel díszített, roppantott hegyikristályból és angyal aurából fűzött csodaszép ásványkarkötővel, amihez most egy aprócska szerencsehozó meglepetés ajándékot is küldök :)!

 

Felhasznált ásványok: 

- roppantott hegyikristály és angyal aura: 8 mm

- hematit lóhere 

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre  szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20220103_1