Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

VARÁZSLATOS HÉTFŐ hegyikristály, holdkő, akvamarin és kianit karkötő
VARÁZSLATOS HÉTFŐ hegyikristály, holdkő, akvamarin és kianit karkötő
7 990 Ft

VARÁZSLATOS HÉTFŐ hegyikristály, holdkő, akvamarin és kianit karkötő

Tudtad, vagy érezted már, hogy a heted attól függ, hogy mit csinálsz a hét első napján, azaz hétfőn, melynek elnevezése (Monday) a Moon Day-re, azaz a Hold Napjára vezethető vissza? A hétfőt, bár napjainkban nem túl közkedvelt a hét első munkanapja miatt, a hét legerőteljesebb teremtő napjaként tartják számon, hiszen egy új hetet indít, és minden újban ott van a csoda és a teremtés lehetősége.

Ha a hétfőket tudatosan éled meg, azaz úgy gondolsz rá, hogy a heted attól függ, hogy mit csinálsz és hogyan gondolkodsz a mai napon, akkor néhány egyszerű praktika Téged is közelebb vihet a céljaidhoz és a teljesebb élethez, nézzük, mit kell tenned hozzá:

Hétfőnként kelj fel minél előbb! 
- Kezdd a hétfőt egy csésze kamillateával! A kamillát tisztító- és védelmező növényként tartják számon, és segít felkészíteni a tested és a lelked a varázslatok befogadására. Ezenkívül erősíti az immunrendszert, és enyhíti a szorongást és a depressziót.

- Viselj fehér vagy világoskék/világosszürke ruhákat, hiszen ezek a színek kapcsolódnak a Holdhoz.

- Viselj olyan ásványokból készült ékszereket, melyek a Hold teremtő energiáit közvetítik és erősítik, ilyen például a holdkő, a szelenit, az akvamarin és a kianit, de szinte minden fehér, ezüst és kék színű ásvány hasznos lehet.

- Égess fehér gyertyát, ami megtisztítja a teret és békét és harmóniát teremt körülötted.

- Minden hétfőn készíts két listát. Azt egyik listán azok a feladatok legyenek felsorolva, amelyeket el kell végezned a héten, a másik listán pedig azok a dolgok szerepeljenek, amelyeket el szeretnél érni, vagy szeretnéd, hogy megtörténjenek a héten!

- Használhatsz rövid mantrákat is a céljaidtól függően, ezeket magadnak is megírhatod, de akár ezeket is használhatod:

"Minden, amit a mai napon gondolok és cselekszek, előrébb visz a céljaim eléréséhez”

"Ma és minden nap a boldogságot választom 

"Minden pillanat egy újabb és újabb alkalom arra, hogy valamilyen csodálatos dolog történjen velem”

- Ezeken kívül még számos más varázslatos dolog is kapcsolódik a hétfőhöz (pl. a női energiák, a termékenység, és a teremtő meditáció), de erről majd egy másik ékszernél mesélek :).

A VARÁZSLATOS HÉTFŐ karkötő négy Hold-energiához is kapcsoló ásványból készült, ezek a hegyikristály, a holdkő, az akvamarin és a kianit, segítségével pedig egyszerűen erősítheted a teremtő szándékaidat minden egyes hétfőn!


Felhasznált ásványok: 

- hegyikristály, holdkő, kianit, akvamarin: 8 mm


Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

7 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt.
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
202206120