Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

VÉDELMEZŐ KARKÖTŐ érzelmi veszteség feldolgozásához - füstkvarc, napfény aura és hegyikristály
VÉDELMEZŐ KARKÖTŐ érzelmi veszteség feldolgozásához - füstkvarc, napfény aura és hegyikristály
3 990 Ft

VÉDELMEZŐ KARKÖTŐ érzelmi veszteség feldolgozásához - füstkvarc, napfény aura és hegyikristály

Az érzelmi veszteségeken, legyen az akár egy jelentősen megváltozott élethelyzet, egy megszakadt kapcsolat, vagy egy szerettünk elvesztése, és az az okozta fájdalmon, sokszor nagyon nehéz túllépni. A fájdalmat általában kétféleképpen élhetjük meg, szélsőséges mindkét eset, mert a középutat nagyon nehéz megtalálni. Az egyik, furcsának fog tűnni, de az, hogy nem éljük meg, azaz elutasítjuk, nagyon mélyre elássuk magunkban, bízva abban, hogy akkor a veszteség nem is lesz része az életünknek. Aztán később szinte mindig bebizonyosodik, hogy ez a lezárás mégsem lezárás, a fájdalom ott van, és talán még nőtt is az idő során, és egyszer csak előtör majd valahonnan nagyon mélyről. A másik pedig az, amikor azonnal átengedjük magunkat az érzelmeknek, és hagyjuk, hogy az egész életünket felülírja a veszteség. Egyik sem jó, de mindkettőn el lehet indulni ahhoz, hogy sikerüljön lezárni magunkban a veszteséget, bármekkora is legyen az. A lényeg az idő, hogy mennyi ideig hagyod, hogy úrrá legyenek rajtad ezek az érzelmek, majd fontos a szándék megléte, hogy a fájdalom feldolgozása és elengedése után enged-e majd, hogy akár új, eddig ismeretlen területek felé indulhasson az életed.

Szokás szerint ásványokat is ajánlok hozzá, hogy erősítsen az ilyen esetben: - a füstkvarcot, amely az egyik legerősebb védelmező ásvány, stabilizál és Föld energiájával köt össze, hogy az átmeneti alacsony rezgésű energiáid magasabb szintre emelkedjenek

- a napfény aurát, mely a pozitív jövőképet erősíti

- és hegyikristályt, amely a testedet és a lelkedet egyaránt védi a fájdalom feldolgozása és elengedése során.

 

Ásvány:  füstkvarc, napfény aura: 8 mm, hegyikristály pebble: 8x10 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém alkatrészek: nikkelmentes fém

 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz


Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20211005