Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

VILÁGOKON ÁT csaroit / teklagyöngy karlánc
VILÁGOKON ÁT csaroit / teklagyöngy karlánc
2 490 Ft

VILÁGOKON ÁT csaroit / teklagyöngy karlánc

A csaroit egy misztikusan gyönyörű, magával ragadó, ritka ásvány. Amint megérintjük, szinte érezni lehet az energia mozgását benne, mintha minden egyes csaroit gyöngy egy-egy univerzumot zárna magába... Egyedülálló kapcsolatot teremt a koronacsakra és a szívcsakra között, mint egy átjáró két világ között, a szívcsakra szeretetét alakítja át fizikai síkon lelki energiává. Megtanítja, hogy nem számít más, csak az ITT és a MOST, megmutatja, hol van az igazi helyed a világban.....

 

Mentés


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 490 Ft
Részletek

A karkötő 10 mm-es csaroit gyöngyből és és 8 mm-es üveg teklagyöngyökből készült.

A karkötőt 16 cm-es átlagos méretű női csuklóra készítjük, de kérés esetén más méretben is elkészítjük. Az egyedi méret nem jár többletköltséggel, ebben az esetben a megrendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatban kérjük beírni, hogy hány cm-es csuklóra készítsük a karkötőt.

A fém részek nikkelmentes fémötvözetből készültek.

 

 

 

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
csaroit001