Termék részletek


BIZALOM ÉS VÉDELEM gránát és ónix karkötő

BIZALOM ÉS VÉDELEM gránát és ónix karkötő
2 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén

A bizalom egy nagyon törékeny dolog, ha egyszer megégetted magad, nagyon nehéz újra bizalommal lenni mások iránt. A burgundivörös gránát splitterből, és éjfekete ónix golyókból készült karkötő segít megnyitni a szívedet újra mások előtt, és megvéd az újbóli csalódástól.


Felhasznált ásványok: gránát splitter, 6 mm-es ónix

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

  • Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be a pontosan, ráhagyás nélkül mért csuklóméretet.
    Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.
  • Cikkszám
    granat0604