Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

RODONIT karkötő
RODONIT karkötő
3 990 Ft

RODONIT karkötő

Ha úgy érzed, hogy mély sérelmek vannak benned, vagy ha nem megy a megbocsátás, akár másoknak, akár csak önmagadnak, akkor a  rodonit lehet a te követ, mert segíthet abban, hogy megszabadítsa a szívedet a mérgező energiáktól, és tégy egy lépést a megkönnyebbült jövő felé. Igazi "mentő-kő", sőt, majdnemhogy "szívgyógyszer", hiszen felszabadítja az érzelmeket, eloszlatja a haragot, segít legyőzni a féltékenységet, édesebbé teszi a párkapcsolatot... melyek apró kis lépések ahhoz, hogy igazán boldognak érezd magad :). 

Ásvány: 8 mm-es rodonit

Akrilgyöngy mérete: 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt.

Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20220427