Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÁSVÁNY TUDÁSTÁR

Hogyan válassz online vásárolva ásványékszert?

2017.09.15 22:46

 

Az ásványékszereket viselő emberek két típusra oszthatóak: az egyik típusba azok tartoznak, akik hisznek az ásványok erejében, míg a másik típusba pedig azok, akik nem :). 

Akik hisznek az ásványok rezgései által közvetített energiákban, tudatosan igyekeznek ékszert választani, míg a többieket csak az ásványok szépsége, színe fogja meg.

Összességében azonban elmondhatjuk, szinte mindnyájan vonzódunk ezekhez a gyakran misztikus szépségű rejtelmes kövekhez.

Ha nem a nekik tulajdonított hatásuk, hanem szépségük miatt vásároljuk az ásványékszereket, elsősorban azzal kell tisztában lennünk, hogy minden kő, minden gyöngy más és más, nem találunk két egyforma gyöngyöt még ugyanazon a szálon sem. Éppen ezért előfordulhat, hogy a neten rendelt ékszer nem egyezik meg pontosan azzal, amit a webáruház fotóján láttunk, mert jellegéből adódóan az ásványok mintázata és színe kis mértékben minden anyagbeszerzésnél eltérhet.

Ha az ásványnak tulajdonított hatás szerint választunk ékszert, akkor kicsit nehezebb dolgunk van. Sokan azt mondják, hogy nem mi választjuk ki az ásványt, hanem a kő szólit meg minket… Amit egyébként sem könnyű felismerni, hát még online … :)… Boltban válogatva sokan valóban érezzük, hogy egyes ásványok szinte vonzanak magukhoz, muszáj megérinteni, megtapasztalni a belőlük áradó energiát, és jön az érzés, hogy ezt az ásványt birtokolnod kell… Online nézelődve is érezhetünk hasonlót, én például az angelittel kapcsolatban voltam igy. Első pillantásra beleszerettem, azonnal láttam magam előtt a belőle megálmodott karkötőt, melyet azóta is szinte minden nap viselek.

Tudatos választás közben leggyakrabban a csillagjegyünkhöz rendelt ásványokból készült ékszert választjuk, vagy kifejezetten egy testi/lelki probléma megoldására, gyógyítására vagy valaminek a bevonzására alkalmas ásványt keresünk.

Ha nagyon kezdő vagy az ásványok területén, akkor kezdd a legfontosabb ásványok megismerésével.

 

Akár van már konkrét elképzelésed, akár nincs, nézz szét az egyedi tervezésű ásványékszereink között a Tündérkomód Webáruházban, és válassz magadnak érzésed szerint ❤️!

Nyilatkozat