Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

MESEBELI KIRÁLYLÁNY kunzit és hegyikristály ásványkarkötő
MESEBELI KIRÁLYLÁNY kunzit és hegyikristály ásványkarkötő
6 990 Ft

MESEBELI KIRÁLYLÁNY kunzit és hegyikristály ásványkarkötő

Igazi királylányos karkötő, amely még a legszürkébb, legunalmasabb napokon is igazi tündérmesét varázsol köréd, mert a kunzit különösen gyengéd, és a nőiséget erősítő energiája a "elérhetetlen mesebeli királylány" énedet hozza elő, akit mindenki meg akar hódítani, és akiért harcolni is érdemes. Hagyd, hogy magával ragadjon a kunzit ereje, mutasd meg a felszabadult és elragadó oldaladat, és éld meg a legmerészebb kalandokat :)! Persze, csak ha akarod :). Ha pedig éppen nem hódítani és lenyűgözni akarsz, akkor a kunzit a nőiséggel kapcsolatos önnön elfogadásaidat erősítheti, így akár hosszú évek óta tartó lelki vagy testi problémáidra jelenthet megoldást.


Felhasznált ásványok:
- hegyikristály (víztiszta és roppantott): 8 mm
- kunzit: 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

6 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt.

Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
0204_HKH