Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

MORGANIT ÉS ROPPANTOTT HEGYIKRISTÁLY karkötő

A morganit a szív varázslója, mindig készen áll arra, hogy megmutassa a világ csodáit, melyek csak rád várnak. Segít abban is, hogy helyretedd a lelked, akár a külvilág viselt meg, akár belső kihívásokkal kell szembenézned: a morganit lágy rózsaszín árnyalatai mindig meghozzák a megoldást és megvillantják a kiút lehetőségét. Arra emlékeztet, hogy bármilyen sivár is tud lenni néha a világ, a szeretet és a fény téged is beragyog valaki által. Segít akkor is, ha már megtaláltad a társad, láthatatlan köteléket húzva közétek, mely tovább erősíti a kapcsolatotokat, ha pedig most vagy társkeresésben, segít abban, hogy az igazán megfelelő partnert vonzd be az életedbe.

Felhasznált ásványok:

- morganit pebble (10-12 mm), 

- rózsaszín roppantott hegyikristály

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

4 990 Ft
Részletek

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba add meg a ráhagyás nélkül, pontosan mért csuklóméretet. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20220319