Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

OROSZLÁN ENERGIÁK ásványkarkötő
OROSZLÁN ENERGIÁK ásványkarkötő
3 990 Ft

OROSZLÁN ENERGIÁK ásványkarkötő

Az Oroszlán csillagjegyűek tulajdonságai

Az Oroszlánok igazi TŰZ jegyűek, de bármilyen hevesek is, a szívük irányítja őket. Szenvedélyességükkel, tüzes temperamentumukkal, és a konfliktusokhoz való hozzáállásukkal pontosan ellentétes a nagyon is érzelmes, már-már szentimentális oldaluk, talán éppen ezért gyakran igazi drámakirálynők is tudnak lenni.

Természetadta hatalmuk van, de nagyon ritka, hogy ezt a hatalmat rivaldafényként és önző módon használják, inkább világítótoronyként viselkednek a szeretteik életében, akik bármikor fordulatnak hozzájuk segítségért. Pontosan olyanok, mint az uralkodó bolygójuk, a Nap: kisugárzásuk és erejük mások életét ragyogja be.

Az Oroszlán szerencsekövei:

Ezt a karkötőt az Oroszlán energiákkal legjobban harmonizáló, és azt erősítő színű ásványokból fűztem:

- hegyikristály: általános szerencsehozó ásvány

- napfény aura: az Oroszlán energia gyengéd oldala

- karneol: az életerő köve, az Oroszlánok egyik legfontosabb szerencseköve

- tigrisszem: védelmező ásvány

 

Felhasznált ásványok: 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
karneolO08