Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Ezoterikus Inspirációk, Letölthető útmutatók, munkafüzetek

Önismereti Utazás a Skorpió Energiákkal - Letölthető munkafüzet

2023.10.23 12:25
Önismereti Utazás a Skorpió Energiákkal - Letölthető munkafüzet

Minden csillagjegyváltás hatással van ránk, hiszen az adott csillagjegyre jellemző energiák felerősödnek, befolyásolva ezzel az életünket. 10.22 és 11.21 között a Nap a Skorpió jegyében áll, és ez a jegy különösen erőteljes, mivel ebben az időszakban az érzelmi intenzitás, az önismeret és az átalakulás energiái dominálnak.

Ahogy átlépünk a Skorpió kapuján, elénk tárulnak az életünk mélyebb rétegei, és lehetőség nyílik arra, hogy szembenézzünk a rejtett érzéseinkkel és vágyainkkal. Ez az időszak nemcsak az elengedésről és a megtisztulásról szól, hanem a belső erőforrásaink felfedezéséről és az új, inspiráló utak kijelöléséről is. A Skorpió szezon arra ösztönöz, hogy mélyebben ássunk, és a belső világunkban találjuk meg a személyes növekedés és fejlődés kulcsait.

A "Mélyülj el a Skorpió időszakban - ÖNISMERETI UTAZÁS A SKORPIÓ ENERGIÁKKAL" munkafüzet segítségével felkészülhetsz a Skorpió időszak érzelmi hullámainak megéléseire, és olyan mélyebb önismereti utazást tehetsz, amely során felfedezheted rejtett potenciáljaidat. Töltsd le most a 7 oldalas munkafüzetet, hogy ezzel a néhány egyszerűnek tűnő, de annál elgondolkodtatóbb és inspiráló kérdéssel, és a belső fejlődésedre irányuló útmutatással elindulhass a Skorpió szezon és az életed varázslatos új lehetőségei felé!

Az alábbi adatok kitöltésével azonnal megkapod a munkafüzetet:

(Kérlek figyelj rá, hogy ha elküldöd az űrlapot, a felugró "Üzenet elküldve" ablak bezárása után egyből a letöltési oldalra visz a rendszer.)

Szeretnél további ingyenes ezoterikus és önismeretfejlesztő tartalmakat is kapni?