Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

AKCIÓS ÁSVÁNYSPLITTER NYAKLÁNCOK

Ebben a kategóriában akciós ásványsplitter nyakláncokat találsz. A nyakláncok csak 45 cm-es méretben vásárolhatóak meg. A splitter jellegéből adódóan minden nyaklánc más és más, a küldött termék a fotón láthatótól kismértékben eltérhet. A splitterek között néhány nagyobb szemcse és esetlegesen egy-egy más ásványszemcse is előfordulhat.


8termék 18
50

Emberemlékezet óta a meddő nők köveként tartják számon a holdkövet. A mondák szerint számos esetben esett teherbe meddő nő azt követően, hogy elkezdte hordani a követ. Serkenti a petefészek működését, így növeli a termékenységet. A női problémák közül a meddőségen kívül a menstruációs zavarokra is jó hatással van. A holdkő a hormonháztartás minden problémáját képes kezelni, ezért a kislányoknak már serdülőkorban célszerű ajándékozni egyet! Kiegyensúlyozza a szélsőséges érzelmeket és szorongás leküzdését is elősegíti. Ezeken felül javítja a beszédkészséget és a tárgyalási képességet is.

 

 

2 990 Ft 
1 495 Ft
Kezdete: 2021.12.04 A készlet erejéig!
50

A citrinről az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy már az ókorban is a "kereskedők köveként" emlegették, mert állítólag úgy vonzza az anyagi javakat, mint a mágnes :). Szinte minden kereskedő tartott belőle egyet az erszényében, és úgy tartották, hogy nem csak hozta a gazdagságot, hanem segített megtartani is. Ezenkívül, mint minden sárga kőnek, így a citrinnek is rendkívül pozitív energiákat tulajdonítanak, hiszen a Nap melegének energiája köszön vissza bennük. Segít legyőzni a depressziót, fóbiákat, félelmeinket, ugyanakkor ösztönzi a pozitív beállítottságot, hogy pozitívan nézz előre, és ne hátrafelé tekints, és ne a múlton rágódj

2 990 Ft 
1 495 Ft
Kezdete: 2021.12.04 A készlet erejéig!
Nincs raktáron
50

Az ónix óriási segítségére lesz abban, hogy legyőzze és elengedje a felesleges és lényegtelen dolgokat. Erősíti a fegyelmet és a kitartást, ami ugyancsak elengedhetetlen a függőség, káros szenvedélyek legyőzéséhez. Szellemi nyugalmat kölcsönöz, letisztítja a gondolatokat, így meditációhoz is tökéletes. Hozzájárul ahhoz is, hogy reálisan, logikusan és analitikusan lássa a dolgokat. Hatása lassan, de annál biztosabban bontakozik ki–így erősíti az idegeket és az immunrendszert is. 

1 990 Ft 
995 Ft
Kezdete: 2021.12.04 A készlet erejéig!
Nincs raktáron
50

Hatékony méregtelenítő hatása van a szervezetre. Csillapítja a féltékenységet, a haragot, csökkenti a bűntudatot. Segít a felelős döntések meghozatalában.

Erősíti az immunrendszert, jótékony hatással van a bőrre.

3 990 Ft 
1 995 Ft
Kezdete: 2021.12.04 A készlet erejéig!
Nincs raktáron
50

A rodokrozit a boldogság és a feltétel nélküli szeretet köve. Ha szerelemre vágysz, viselj rodokrozitot, hagyd, hogy ez a gyönyörű rózsaszín kő megnyissa a szívcsakrádat, és bevonzza életedbe a szerelmet. Érezd, ahogyan életre kel benned a játékos belső gyermeki éned, ahogyan a lelked szárnyalni kezd, a régi sebek begyógyulnak, és felszabadultan léphetsz előre, a boldogság felé.

2 990 Ft 
1 495 Ft
Kezdete: 2021.12.04 A készlet erejéig!
Nincs raktáron

A rózsakvarc oldja azokat a hatásokat, amelyek blokkolják a szeretet és szerelem áramlását, nyugtatólag hat, és csökkenti a stresszt, segít elengedni a feszültséget, a haragot és a szorongást.
Felszínre hozza a rejtett női energiákat, életre kelti a szunnyadó belső istennőt. Segít elengedni a féltékenységet.


Vágyfokozóként is használható, a párna alatt tartva serkenti a szexuális vágyat és a fantáziát. Javíthatja a termékenységet, csökkenti a várandósság kellemetlen tüneteit, és könnyíti a szülést.


A rózsakvarc a szívcsakra köve, segít megnyitni azt, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy szívből éld az életet.
Gyógyító hatásai között elsősorban a szívre és vérkeringésre gyakorolt jótékony hatását tartják számon, megakadályozhatja a szívrohamot és trombózist, erősíti a szivet fizikai és lelki síkon is. Segít legyőzni a depressziót, az álmatlanságot és megoldás jelenthet a mentális problémákra is.

1 990 Ft
50

Jó hatással van a kreativitásra, segít a szerelem bevonzásában és megtartásában.

2 990 Ft 
1 495 Ft
Kezdete: 2021.12.04 A készlet erejéig!
50

A türkinit színezett howlit, segít kitisztítani a gondolatainkat, méregteleníti a lelkünket az érzelmeinket. Segít abban, hogy tisztába jöjjünk érzéseinkkel, érzelmeinkkel. Súlyproblémákkal kűzdő emberek szívesen választját ezt a követ, mert segít a kitartásban testnek és léleknek is.
Segít abban, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat.
A türkinit viselése után alkalmasak leszünk arra is, hogy mások felé türelemmel és megértéssel forduljunk anélkül, hogy előitéleteink és negatív hozzáállásunk lenne. 

1 990 Ft 
995 Ft
Kezdete: 2021.12.04 A készlet erejéig!
Nincs raktáron
8termék 18