Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

VASÁRNAPI KÉK ásványkarkötő szett

 

Ez a szett olyan, mint az idei február utolsó vasárnapjának reggele: amikor már nagyon süt a nap, de a teraszon az első kávédat kortyolgatva még látod a lehelleted, amikor az ég már inkább ragyogó kék, mint borús szürke, amikor már nagyon várod a tavaszt, a színeket, de még mindig csak kék és fehér van körülötted. De az már melegszik :).  Így lett ez a szett a VASÁRNAPI KÉK, hiszen a kék és fehér ásványok látványa és hatása felmelegíti a szívedet :).

A kézfejem felől az első egy igazi topáz csoda, a középső az Atlantisz larimár-hegyikristály karkötő, a harmadik pedig egy 6 mm-es akvamarin gyöngyökből álló karkötő. Megvásárolhatod őket egyesével, vagy szettben, kedvezményes áron.

A szettben az alábbi karkötőkből áll (lásd az alábbi képeket):

 

 


2termék 12

Az akvamarin enyhíti a depressziót, csökkenti a hangulatingadozásokat, csillapítja az agressziót – a sok stressznek kitettek számára tökéletes kiegészítő. Még ennél is előnyösebb tulajdonsága, hogy rendszeres viselésével megelőzhető a szívinfaktus. Az akvamarin erősíti az immunrendszert is, így a betegségek megelőzésére, gyors leküzdésére is kiváló.

Az akvamarin a VÍZÖNTŐ csillagjegy szülöttjeink fő védelmező köve.

Ásvány: 6 mm-es akvamarin

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük  (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, jelezd felénk. Kívánságra más méretben is elkészítjük.  

3 990 Ft

Valódi topáz gyöngyökből készült exkluzív karkötő, igazi különlegesség.


Felhasznált ásványok: 

- 6 mm-es topáz


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

34 990 Ft
2termék 12