Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

CSILLAGOK KÖZT akvamarin, akva aura és blaufuss ásványkarkötő
CSILLAGOK KÖZT akvamarin, akva aura és blaufuss ásványkarkötő
3 990 Ft

CSILLAGOK KÖZT akvamarin, akva aura és blaufuss ásványkarkötő

Amikor a belső világod és a külvilág összhangban van, akkor a munkádban minden nap az új kihívásokat keresed, a változásokban az új lehetőségeket látod, a hétköznapi feladatok pedig nem a kötelező rutin részei, hanem olyan tevékenységek, amik inspirálnak és feltöltenek. Persze, könnyű lenne azt mondani, hogy mosolyogj, és minden nap ünnepnappá válik, bárcsak ilyen egyszerű lenne. De ha szánsz egy kis időt arra, hogy harmóniát teremts a saját belső világod és a környezeted között, akkor napról napra jobban fogod érezni magad, és úgy érzed, hogy az életed kis csodákkal teli kalanddá válik. Nem kell azonnal mindent megváltoztatni, és nem is kell túl nagy dolgokban gondolkodni, de minden egyes nap csinálj valami olyat, ami fontos volna neked, de valamiért nem sikerül beilleszteni a napjaidba, legyen az egy esti séta, 15 perc olvasás, vagy akár a testmozgás. Gondold át, tervezd el és csináld. Ne legyen kifogás, csináld! :)
Ez a karkötő egy olyan varázslatos utazásra hív, ami összekapcsolja a belső világodat az univerzum energiájával. Az akvamarin az érzelmeidet támogatja, segíti a lelki megtisztulást és a belső harmónia kialakulását, az akva aura védelmez és inspirál, hozzásegít a tudatosság kialakításához, a blaufuss pedig bár nem természetes ásvány, de a sötétkék ragyogása a csillagokkal teliszórt égbolt kék színére emlékeztet, mely azt üzeni, hogy nincsenek határok, és a lehetőségek épp olyan végtelenek, mint a galaxisok száma.

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20231015_2