Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Hipersztén medálok, nyakláncok

1termék 11

Mondj búcsút a mindennapi stressznek és a zavaró gondolatoknak ennek a gyönyörű hipersztén medálnak a segítségével. Ez a varázslatos drágakő nem csak a fizikai szépségedet emeli ki, de egyúttal meg is véd a kaotikus hétköznapokkal szemben, megerősítve a belső csendet és harmóniát. Különleges, bársonyos energiát közvetít, amely képes lenyugtatni az elmét, megteremteni a békét és a tisztaságot, akkor is, ha épp a legviharosabb élethelyzetben vagy. 

Legyen szó stresszes munkáról, fontos tárgyalásról, vagy akár csak egy nyugodt napról otthon, a hipersztén medál minden helyzetben a segítségedre lesz. Viseld, és hagyd, hogy a kő energiája harmonizálja és rendezze gondolataidat, miközben védelemmel ölel körül minden helyzetben. Ráadásul, ha a meditáció és a belső utazások is a rendszeres részét képezik az életednek, meglátod, hogy ezzel a drágakővel még mélyebb élményekre tehetsz szert.

 

Ásvány: hipersztén

A medál mérete: kb. 25x15mm

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft
1termék 11