Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Nyers zafír kövecskék
Nyers zafír kövecskék
150 Ft

Nyers zafír kövecskék

Nyers zafír kövecskék
Nyers zafír kövecskék

A zafír hatása

A gyönyörű zafírnak még a puszta látványa is azt sugallja, hogy ennek az ásványnak titokzatos ereje van. A "Királyok kövének" is nevezik, mert emberemlékezet óta csak a legmagasabb rangú vezetők engedhették meg maguknak azt a luxust, hogy zafírt birtokolhassanak, de a spirituális világban is megbecsült volt, hiszen a magasabb dimenziókkal, az ismeretlen tudáshoz való hozzásféréssel társították. Erős manifesztációs kőként tartják számon, ezért különösen ajánlott teremtő meditációkhoz. 

Meditáció zafírral

Ülj le egy kényelmes székre vagy feküdj le kényelmes helyzetben, a zafír követ tartsd a kezedben. Zárd be a szemedet, és vegyél néhány mély lélegzetet, hogy elcsendesítsd az elmédet.

Érezd, ahogy tested érinti az ágyat vagy a széket, és képzeld el, hogy a tested összefonódik a Föld energiájával. Néhány másodpercig figyelj a lélegzésedre, érezd, ahogy minden lélegzettel együtt feszültség és stressz távozik a testedből.

Most összpontosítsd a figyelmedet a kezedben tartott zafírra, és érezd annak hűvös felületét. Képzeld el, ahogy a zafír energiája szétáramlik a testedben. Vizualizáld, ahogy egy gyönyörű kék fény ködbe burkol.

Képzeld el, ahogy a zafír megnyit egy kaput a magasabb dimenziók felé. Engedd meg, hogy a kapun keresztül áramló kék fény körülvegyen és áthatoljon a testeden. Érezd, ahogy ez az energia felemel, és kapcsolódik a magasabb tudáshoz.

Most képzeld el azokat a dolgokat vagy célokat, amelyeket szeretnél manifesztálni az életedben. Vizualizáld ezeket a célokat, olyan formában, mintha már ezek az életed részei lennének. Képzeld el pontosan, mi fog történni, amikor a céljaid megvalósulnak. A meditációnak erre a részére szánj legalább 4-5 percet.

Végül köszönd meg a zafírnak az energiáját és a lehetőséget, hogy ezen a meditáción keresztül kapcsolódhatsz a magasabb dimenziókhoz. Érezd a hálát a jelen pillanatért és a jövőbeni teremtéseidért. Lassan kezdd el mozgatni az ujjaidat és lábaidat. Nyisd ki szemedet, és maradj egy kicsit csendben, hogy integrálhasd a meditáció tapasztalatait.

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

150 Ft
Részletek

A kövecskék mérete kb. 0,5x0,5 cm.

Az ár egy darabra vonatkozik.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk230
Kiegészítő termékek