Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

SORSOD A CSILLAGOKBAN blaufluss és kalcedon ásványkarkötő
SORSOD A CSILLAGOKBAN blaufluss és kalcedon ásványkarkötő
4 490 Ft

SORSOD A CSILLAGOKBAN blaufluss és kalcedon ásványkarkötő

Az asztrológia szerint a sorsodat a bolygóknak a születésed pillanatában fennálló helyzete határozza meg . Nagyon-nagyon leegyszerűsítve:
- a Nap a személyiségedet, szellemiségedet
- a Holda lelki utadat,
- a Merkúr a gondolkodásodat,
- a Vénusz a külsőségeket és a szerelmi életedet,
- a Mars az aktivitásodat,
- a Jupiter a szerencsés helyzeteidet,
- a Szaturnuszpedig a nehézségeket
mutatja, melyek az életedet jellemzik, befolyásolják. Ez maga az út, amelyet be kell járnod, de rajtad múlik, hogyan fogsz rajta végigmenni, milyen minőségben éled majd meg, így ha ismered, fel tudsz rá készülni, és úgy tudod végigjárni a megírt sorsodat, hogy az neked a legjobb legyen.
Az asztrológiához kapcsolódó kollekciónak az egyik "alap"karkötőjét, aminek a gyöngyeinek csillogásában az univerzum milliárdnyi csillaga tükröződik vissza, ez egy blaufluss (hívják kék napkőnek is) és kalcedon karkötő. A blaufluss egy szintetikus, azaz mesterséges "ásvány", de ehhez a karkötőhöz éppen tökéletes, hiszen tényleg olyan, mint a leggyönyörűbb csillagfényes éjszakai égbolt, a kalcedon viszont egy erős ásvány, mely a változást segíti elő, mely most az első lépést jelenti az asztrológiai utazásunk során.

Felhasznált ásványok:
- blaufluss (szintetikus kék napkő): 8 mm
- kalcedon tárcsa: 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

4 490 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 

Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
unas201127