Termék részletek


LILA VILÁG ametiszt nyaklánc

LILA VILÁG ametiszt nyaklánc
 • LILA VILÁG ametiszt nyaklánc
2 490 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Az ametiszt gyengéd rezgései minden félelmét, stresszét és haragját feloldják, tehát segít eljutni a nyugalom és a béke állapotába. Mélyíti a koncentrációt és a figyelmet, ezért a meditáció sokkal hatékonyabb általa. A párkapcsolatok is erősíthetők az ametiszttel, mivel erősíti a szerelmet és az önzetlenséget. Harmonizálja, stabilizálja a szerelmi életet, egységet kovácsol a kapcsolatban. Mindezek mellett segít megérteni a spirituális világot is, közvetíti a felsőbb erők támogatását.

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

 • Ékszersodronyra fűzött 8mm-es ametiszt golyókból, strasszos közteselemmel és apró fém gyönggyökkel készült ez a gyönyörű nyaklánc.

  A nyaklánc hossza: kb. 46 cm

   

  Nézd meg a hozzá illő LILA VILÁG fülbevalót  is. 

   

   

 • Cikkszám
  ametisz003