Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

LILA VILÁG ametiszt fülbevaló
LILA VILÁG ametiszt fülbevaló
1 290 Ft

LILA VILÁG ametiszt fülbevaló

LILA VILÁG ametiszt fülbevaló
LILA VILÁG ametiszt fülbevaló

Az ametiszt gyengéd rezgései minden félelmét, stresszét és haragját feloldják, tehát segít eljutni a nyugalom és a béke állapotába. Mélyíti a koncentrációt és a figyelmet, ezért a meditáció sokkal hatékonyabb általa. A párkapcsolatok is erősíthetők az ametiszttel, mivel erősíti a szerelmet és az önzetlenséget. Harmonizálja, stabilizálja a szerelmi életet, egységet kovácsol a kapcsolatban. Mindezek mellett segít megérteni a spirituális világot is, közvetíti a felsőbb erők támogatását.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 290 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

10 mm-es ametiszt gyöngyből,  készült fülbevaló, teljes hossza akasztóval együtt kb. 4,5 cm.

A fülbevaló alap nikkelmentes fém alkatrész, de választható nemesacél kivitelben is fémérzékenyeknek (bővebb információ itt)

Nézd meg a hozzá illő LILA VILÁG nyakláncot is. 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
ametisz005