Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

KÉK ARAGONIT

1termék 11

A feje tetején áll az egyébként is felgyorsult világ, és ha még emellé néhány személyes dolog is összejön, akkor akaratlanul is feszültebbek, türelmetlenebbek vagyunk másokkal, sokszor pontosan azokkal, akik a legközelebb állnak hozzánk. Apróságokból pattanhatnak ki nagyobb viták, és hiába próbáljuk meg mihamarabb lezárni, sajnos visz a lendület :(. 

Az aragonit többek között abban segít, hogy stabilitást találj a világban, a helyzetedben, akár a külvilágban, akár a lelkedben. Betekintést nyújt a problémák mögé, segít felderíteni a problémák valódi okait. 

Elfogadásra és türelmre tanít, különösen azoknak ajánlott, akik úgy érzik, hogy túl nagy felelősség van rajtuk.Erőt és támogatást nyújt, segít leküzdeni a stresszt és a haragot.

Mint minden kék színű ásvány, így a kék aragonit is a torokcsakra köve, többek között segít abban, hogy kedvesebben, és együttérzőbben tudjuk kifejezni magunkat, ha éppen úgy szükséges.

Az aragonit fizikai hatásai:

- felmelegíti a hideg végtagokat

- A és D vitamin hiány esetére ajánlják

- megállíthatja az éjszakai izomgörcsöket.

 


Felhasznált ásványok:

- kék aragonit: 8 mm


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

12 990 Ft
1termék 11