Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÚJDONSÁGOK 2021.07.19-07.25

4termék 14

Nincs az az álmos vasárnap reggel, amit ne tudnál feldobni egy finom cappuccinoval. Vagy egy cappuccino jáspisból készült karkötővel. Könnyen beláthatjuk, hogy a cappuccino jáspist pl. az ókori görögök még nem hívták cappuccino jáspisnak, de ennek a gyönyörű melegbarna-bézs-fehér rajzolatú jáspisváltozatnak a hatását már ők is ismerték. Mint a finom tejeskávé, erőt ad a mindennapokhoz, és egyensúlyba hoz. Felismered általa az új lehetőségeket, és a problémákat lehetőségekké szelídíti. Motivál és előre visz, és meg a meditációt is hatékonyabbá teszi. Erősíti az immunrendszert, és méregtelenítő hatása is van.

3 990 Ft

Gyönyörű, háromsoros, csomózott korall nyaklánc. 

A korall feltételezett hatása:

- A vörös korallt a háború istenéhez, Marshoz társítják, ezért tartják a bátorság és a bizalom kövének.

- Segít viselőjének legyőzni az ellenségeket, és könnyen venni az akadályokat.

- Jó hatással van a magas vérnyomásra és oldja a szorongást is.

- Motiválttá és célorientálttá tesz.

- Fenntartja a szikrát a párkapcsolatokban, nem hagyja az idő múlásával ellaposodni a házasságot.

 

 

Ásvány: korall

Nyaklánc hossza: kb. 50 cm

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 

4 990 Ft

Azt mondják, hogy egy nő két dologért képes bármit megtenni: azért, hogy legyen gyermeke, vagy azért, hogy ne. Fogamzásgátlásra nem mernék nyugodt szívvel ásványt ajánlani :), de a termékenység fokozására sokféle ásvány javasolt. De nem csak akkor érdemes ezekhez az ásványokhoz nyúlni, ha babát szeretnél, hanem akkor is, ha kicsit szeretnéd fokozni a női kisugárzásodat, hiszen ezek az ásványok a szexuális energiáinkra hatnak, ami ha egy nőnél beindul, szinte izzik körülötte a levegő. Igazán exkluzív összeállítás lett:

 

  • azok a csodaszép kék golyók larimár gyöngyök, ami energiájával a csábító, mégis elérhetetlennek tűnő titokzatos Istennők közé emel, akit minden férfi meg akar hódítani.
  • a lila lepidolit meleg, nyugtató szinten pulzál, bármilyen helyzetben magabiztosnak fogsz tűnni, olyannak, aki tudja, hogy mit akar. Ez az ásvány enyhíti a teherbe eséssel vagy a szüléssel kapcsolatos szorongást is.
  • a szivárvány holdkő maga a megtestesült, legfinomabb rezgésű női energia, ősidők óta kapcsolatot teremt a női test és lélek, valamint a Hold között. A hormonális egyensúlyért felelős egyébént, javítja az immunrendszert, és szintén oldja a szorongásokat.
  • a  szeretet köve, a rózsakvarc természetesen nem maradhatott ki ebből a karkötőből, hiszen a romantikát és meghittséget vonzza az életünkbe, és fokozza az önbizalmat, az önmagunba vetett hitet
  • a csillogó kis hegyikristály tárcsák pedig még inkább összefogják és erősítik a többi ásvány hatását.

 

Felhasznált ásványok: 

- larimár, lepidolit, holdkő, rózsakvarc: 8 mm

- roppantott hegyikristály tárcsa: 6 mm


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

11 990 Ft

Ehhez a karkötőhöz a legsötétebb színű zebrajáspis gyöngyöket válogattam ki, és fűztem össze rózsakvarccal. A jáspisnak erről a változatáról azt tartják, hogy segít egyensúlyt tartani a munka és a magánélet között, és arra ösztönöz, hogy ne vidd túlzásba a kötelezettségeidet, hagyj időt saját magadra is, szóval aki ugyanolyan munkamániás, mint én, annak szinte kötelező volna viselnie :). Gyengéd energiája nyugalmat kölcsönöz, növeli az elégedettség-érzetet, és átsegít az utadba álló kisebb problémákon. A rózsakvarccal együtt erősíti a szívcsakrát, így gyógyítja a lelki sebeket, állítólag az egyik legerősebb kombináció annak a segítésére, hogy le tudj zárni magadban egy fájdalmasan véget ért szerelmet.

Felhasznált ásványok:

- rózsakvarc: 8 mm

- zebrajáspis: 8 mm

 

Nézd meg a többi rózsakvarcból készült ékszerünket is, kattints ide: TOVÁBB A RÓZSAKVARC ÉKSZEREKHEZ.

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

4 490 Ft
4termék 14