Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Marokkövek, ásványos fiolák

192termék 181192

Az orrát felfelé tartó elefántot a szerencse egyik legfontosabb szimbólumaként tartják számon, de több okból is érdemes legalább egyet neked is beszerezned, hiszen azt tartják róla, hogy:

- hatalmat és erőt kölcsönöz

- bölcsességgel ruház fel

- kitartást biztosít

- erősíti a családi kapcsolatokat

- és hosszú élettel ajándékoz meg.

A türkinit elefánt pedig fentieken kívül segít kitisztítani a gondolatainkat, méregteleníti a lelkünket az érzelmeinket. Segít abban, hogy tisztába jöjjünk érzéseinkkel, érzelmeinkkel. Súlyproblémákkal kűzdő emberek szívesen választját ezt a követ, mert segít a kitartásban testnek és léleknek is.
Segít abban, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat.

 

 

3 990 Ft
25

A turmalin megtisztít, a hegyikristály erősít, a két ásvány kombinációjának pedig nagyon ütős védelmező hatása van. Azt tartják róla, hogy minden negatív hatást és minden nem oda való dolgot eltávolít a környezete energiamezejéből, szinte "lemossa" az aurát. Segíti a tisztánlátást, döntéseink megalapozottak lesznek, cselekedeteink pedig határozottak.

A turmalinkvarc használata: tartsd magadnál napközben, éjszakára pedig tedd az ágyad mellé.

 

 

1 990 Ft 
1 490 Ft
Kezdete: 2022.02.17 A készlet erejéig!

Gyönyörű unakit angyal.

A unakit hatása:

Az unakit megerősíti a lelket, segít leküzdeni a tehetetlenség érzését, és túllépni a fájdalmas emlékeken. Kiváló immunerősítőként tartják számon, és az egészséges életmód kialakításával kapcsolatos erőfeszítésedeit is szerencsésebbé teheti.

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 490 Ft

Az orrát felfelé tartó elefántot a szerencse egyik legfontosabb szimbólumaként tartják számon, de több okból is érdemes legalább egyet neked is beszerezned, hiszen azt tartják róla, hogy:

- hatalmat és erőt kölcsönöz

- bölcsességgel ruház fel

- kitartást biztosít

- erősíti a családi kapcsolatokat

- és hosszú élettel ajándékoz meg.

Az unakit elefánt pedig a fentieken kívül megerősíti a lelket, segít leküzdeni a tehetetlenség érzését, és túllépni a fájdalmas emlékeken. Kiváló immunerősítőként tartják számon, és az egészséges életmód kialakításával kapcsolatos erőfeszítésedeit is szerencsésebbé teheti.

 

 

3 990 Ft

Az unakit megerősíti a lelket, segít leküzdeni a tehetetlenség érzését, és túllépni a fájdalmas emlékeken. Emellett kiváló immunerősítő, és az egészséges életmód kialakításával kapcsolatos erőfeszítésedeit is szerencsésebbé teheti, de gyorsabbá teheti a betegség vagy műtét utáni felépülést is.

1 490 Ft

Az unakit megerősíti a lelket, segít leküzdeni a tehetetlenség érzését, és túllépni a fájdalmas emlékeken.

Emellett kiváló immunerősítő.

 

500 Ft

Az unakit megerősíti a lelket, segít leküzdeni a tehetetlenség érzését, és túllépni a fájdalmas emlékeken.

Emellett kiváló immunerősítő.

200 Ft
Valódi türkiz splitterrel teli fiola.
A türkiz neve Törökország francia nevéből származik, ők ismertették meg a világgal akkor, amikor a selyemúton keresztül más egyéb luxuscikkekkel együtt behozták Keletről. Különlegessége folytán az egyház egyből lecsapott rá, és egészen a 14. századig világi ékszerekhez nem is használhatták fel. De ez nem csak Európában volt így, számos vallásban szent kőként, mágikus talizmánként kezelték, egyiptomi fáraók koronakövei, azték istenek áldozati tárgyai, perzsa mecsetek cifra díszítései készültek belőle.
Ma már szerencsére számunkra is elérhető, bár a valódi türkizt még most is nehéz beszerezni, és nagyon gyakran hamisítják, legtöbbször a fehér howlitot festik meg türkizkék színűre. Azt tartják róla, hogy energiája könnyen programozható (ezért is volt annyira közkedvelt már évezredekkel ezelőtt), kék színe pedig hatékonyan tisztítja a viselője auráját és környezete energiáit.
A türkiz fiola használata: tarts belőle a nappaliban, vagy olyan helyen, ahol sokat tartózkodsz.

 

1 290 Ft

Az ónix amellett, hogy az egyik legerősebb védelmező ásvány, a határozottság és a magabiztosság köve. Egyedi módon védelmezi viselőjét: elnyeli a körülötte lévő negatív energiákat, és mégis hagyja, hogy tanuljunk ezekből a hatásokból, így a káros dolgokat szinte tanáccsá alakítja át, így teljesen másképpen tudsz megélni egy-egy téged ért negatív esetet. 

Erős rezgései akaratot és energiát kölcsönöznek, és segíti a gyógyulást, a regenerálódást, így betegség, vagy abból való lábadozás esetén is ajánlott a viselése. Akkor is segítségedre lehet, ha túl hamar felidegesíted magad a dolgokon, kisimítja az érzelmeket, és az idegrendszert.

Használata: tartsd az ónix szívet magadnál napközben, vagy tedd éjszaka az ágyad mellé.

 

3 990 Ft

Legyen akár csak egy tízperces út a bevásárlóközpontba, vagy egy hosszabb utazás, egy kis plusz védelem az autóban sohasem árt :). Most olyan ásványokat válogattam össze, amelyek az autóban tartva segítik a biztonságos utazást, védelmet nyújtanak vezetés közben, segítenek összpontosítani végig az út során, de még az utazás miatti rosszullét megelőzésében is segíthetnek.

Az ásványcsomag tartalma:

- Ónix: az egyik legerősebb védelmező ásvány, szinte egy biztonságos védőbuborékot hoz létre az autód köré.

- Nyers turmalin: védelem, a káros energiák elnyelése

- Ametiszt: semmi sem hoz majd ki a sodrodból, kerülj bármilyen szituációba

- Hegyikristály: segítségével villámgyorsan átlátsz minden közlekedési helyzetet

- Tigrisszem: fokozza az éberséget és a koncentrációt, és feltölti az energiáidat

- Howlit: azt tartják róla, hogy utazás közben stabilizálja a látást, így segít megelőzni a rosszullétet az utazás során

Kiváló ajándék azoknak, akiket a féltünk a mindennapokban.

A VEZESS ÓVATOSAN, VÁRLAK HAZA ásványcsomag használata:

tartsd az ásványokat az autóban (pl. a kesztyűtartóban).

A képek között látható kártyával, díszcsomagolásban küldöm, így ajándéknak is tökéletes! A kártyát kérheted csak VEZESS ÓVATOSAN felirattal is.

A kövek mérete: kb. 1-2 cm

 

1 990 Ft

A virág achátról úgy tartják, hogy úgy segít összeegyeztetni az ember tetteit a céljaival, hogy az előrejutás olyan könnyedén menjen, mintha egy áramlat vinne előre a céljaid felé. Nézőpontot tudsz váltani majd, az erőlködés helyett a kreativitás és a boldogság lesz a hajtóerőd ezen az úton.
A fiola használata: tartsd az ágyad mellett, vagy az íróasztalodon, vagy olyan helyen, ahol sokat tartózkodsz.

990 Ft
Ha úgy érzed, hogy már kimerültél teljesen, hogy már nincs több energiád, próbáld ki a vulkanitot, melyről azt tartják, hogy olyan, mint egy szünetmentes tápegység, tehát akkor aktiválja a tartalékaidat, amikor szükséges. Ráadásul olyan tartalékaidat, amikről lehet, hogy nem is tudtál eddig, legyenek azok akár anyagi dolgok, vagy a szervezeted tartalékai, esetleg olyan lehetőség, ami mellett elmentél volna. Arra ösztönöz, hogy ne add fel, tarts ki még egy kicsit, és abban is segít, hogy a kitartásod meghozza gyümölcsét. Segítségével bevállalod azt a túlórát, amihez már nagyon nincs kedved, aztán kiderül, hogy a főnököd pont ezt méltányolja, és még egy kis fizetésemelést is kapsz, vagy ha vállalkozó vagy, akkor rájössz, hogy nem számláztál le egy megrendelést, amit már régen teljesítettél, de az is lehet, hogy a netes társkeresésből való végleges kiábrándultság előtt még utoljára válaszolsz egy kapott üzenetre, és álmaid pasija jelenik meg a randin. Bármi, bármikor, akár az utolsó előtti pillanatban is megtörténhet.
A színét nagyon nehéz meghatározni ennek a különleges ásványnak, próbáltam úgy fotózni, hogy leginkább visszaadja a valódi színeit, hogy látszódjék a bézs, a kávébarna, az acélszürke, a sötét pasztellila és a fekete lenyűgöző harmóniája.

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

890 Ft
192termék 181192