Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Regalit jáspis

2termék 12

A lila szín titokba burkol, összemossa a képzeletet a valósággal, az álmot az élettel. Olyan, mint egy egy puha köntös, amely beöltözteti a világot egy misztikus lepelbe, átmenet a látható és láthatatlan között, ahol az érzelmek és gondolatok szabadon szárnyalhatnak. 

Ez a lila regalit karkötő nem csupán egy ékszer lesz a csuklódon, hanem a misztikus kifejezése is az érzéseidnek. A lágy lila szín felsejlik a regalit gyöngyökben, melyek ennek a varázslatnak egy-egy apró részletét hordozzák magukban. 

A lila virág medál a természet misztikus szépségével emeli tovább a karkötő szépségét.

 

Felhasznált ásványok: 

lila színezett regalit: 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 

 

3 990 Ft
Hunyd le a szemed, és gondold azt, hogy álmaid tengerpartján állsz. A szél játszadozik a hajaddal, a homok finoman a bőrödre tapad, a tenger halkan suttog a füledbe, azonnal magával ragad a tengerpart varázsa.
A tenger olyan, mint egy végtelen tükör, és azt sugallja, hogy minden lehetséges és megvalósítható. Az álom és a vágyak úgy ringatóznak a hullámokban, mintha a végtelenségig terjedő horizont lenne a céljuk. A szíved könnyebb lesz, a lelked szabadabbnak érzi magát. 
Az idő elmosódik, és mintha a múlt és a jövő egyesülne ezen a varázslatos helyen. Emlékek tűnnek fel, mint a kagylók és a tengeri csigák házai a homokban, ezekből erőt merítesz, és az előretekintés reménységgel tölti el a szívedet. Minden érzéked éber, és az egész lényed átjárja a nyugalom és a béke.
Ez a karkötő egy kicsike darabot hoz el neked ebből a tengerparti paradicsomból, felidézve minden kellemes emlékét. A kék regalitjáspis színe a tenger vízét tükrözi vissza, a roppantott hegyikristály a hullámok pajkos játékát idézi, a csigaház pedig egy apró ajándék a tengertől, hogy mindig érezd magadon a nyári napok és remény melegét.
Minden alkalommal, amikor viseled, az emlékek felidéződnek, a pillanatok újraélednek, és a remény újra energiával tölt fel,, bárhol is leszel.
Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Felhasznált ásványok: kék regalitjáspis, roppantott hegyikristály: 8 mm


Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft
2termék 12