Új jelszó kérése
Ékszerek

ÚJDONSÁG

Fő kategória >ÚJDONSÁG


A NAPFÉNY TÁNCA ásványkarkötő

Ez a karkötő igazi boldogságlöketet ad majd, hiszen úgy tartják, hogy a kék crazy achát a napsütötte mexikói fesztiválokkal és a tánccal társul, örömet okoz annak, aki viseli. A kék kőben lévő arany/narancs mintázat körkörös energiaáramlást hoz létre, mely pozitív gondolkodásra és cselekvésre ösztönöz. 

A crazy achát mellé nem véletlenül választottam a narancsszínű roppantott hegyikristályt, hiszen a narancs a szenvedély színe, így is fokoztam azt a hangulatot és pozitív életérzést, melyet ez a karkötő átadhat viselőjének.

 

Ásványok:

- crazy achát (kék): 8 mm

- színezett roppantott hegyikristály: 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 

3 990 Ft
3 990 Ft
AZ ÉLET NAPOS OLDALA ásványkarkötő

Ez a karkötő megváltoztatja majd az életed! Kevés embernek van meg az a képessége, hogy mindig az életet napos oldalát nézze, téged ezzel fog megajándékozni ez a három különleges ásvány: az angyal aura, rodokrozit és a crazy achát. Ez a három rendkívül pozitív rezgésű kő minden negatív energiától megvéd, és segít az akadályok leküzdésében. Jöhet bármi az életedben: megpróbáltatások, szerelmi csalódás, anyagi hullámvölgyek, a gondolkozásod pozitív marad, így nem bénít meg a kétségbeesés, gyorsan fogsz reagálni a problémákra, gyorsan megtalálod a megoldásokat, és mindig az élet napos oldalát látod magad előtt.

Felhasznált ásványok: 

- angyal aura, rodokrozit, crazy achát: 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

8 990 Ft
8 990 Ft


Sorrend: